I found this great VPN liked to share with you: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.switchvpn.app، یه فیلترشکن برای دوستان با راهنمایی استفاده
جناپ ما تو ایرانیم اصلا نیازی به فیلتر شکن نداریم ارزش پولمون هم بسیار بالاس با اینکه رتبه دوم نفت رو داریم و خط فقر هزار تومنه هنرمندامون همه داخل کشور و ازادن حق ازادی بیان داریم و دولت هم خدماتی مانند بهداشت شغل مسکن رو فراهم میکنه🤡
راستی ماشین هامون هم امنیت دارن🥰
حاجی من یه مدت این وی پی ان رو داشتم عالی کار میکرد بعد یه مدت دیگه وصل نشد اینکارم میکنم باز وصل نمیشه تا ۲۳ درصد میره بعد وایمیسه🗿
حاجی گوگل پلی خودش فیلتره من چیکار کنم ؟
فیلتر شکنای جدیدو وارد میکنی اصلا پورن هابو نمیاره یه مشت سایت کوبصشر میاره
بر من هنگ میکنه می پره بیرون
سید دمت گرم نمیدونستم امتحان کردم سرعتش عالی شد👍
من اینو برای دوستانی که توی آمریکا زندگی میکنند گذاشتم، گفتم شاید بخواهند کمی از آزادی ما را تجربه و مزه کنند
هربار نشد، برنامه رو از توی تنظیمات متوقف کن، نشد داده هاشو پاک کن، با این حال، باز هم گاهی وصل نمیشه، برای منم همینجوری هست، ولی قبل اینکه بزارم این پست رو، بهش وصل شدم، تلگرام و واتساپ رو چک کردم بعد این پست رو گذاشتم.
ممکنه بخاطر منطقه انتخابی باشه، مثلاً به قطر وصل بشی بازم یه سری سایت ها فیلتره
داده هاشو پاک کن، بعد یه دو سه ساعت درست میشه، نشد حذف کن دوباره نصب کن
منم چیزی جز این فکر نکردم
نه الان دو هفتس یهویی همه وی پی ان ها و پروکسی هایی که استفاده می کردم از کار افتادن فقط یکی هستش که نیم ساعت طول میکشه وصل بشه اون قطع میشه خیلی هارو باز امتحان کردم ولی کار نکردن
آخه سکس دایناسور میاره من چی کنم
اگه تونستی آپدیتش کنی وصل میشه برای منم اینجوری بود
@apkdl_bot
این بات تلگرام هست برای دانلود نرمافزار از گوگل پلی، یه چند دقیقه دیگه هم پروکسی تلگرام میزارم تو سابردیت.
فکر کنم مال تو به زمان ما مناسبی وصل میشه:joy: